Fenntarthatósági szempontok ingatlanfelújításhoz: tetőkorszerűsítés

A Zensteel a jövőbarát megoldások támogatója, ezért mindenkit arra ösztönzünk, hogy még idejében vágjon bele ingatlana korszerűsítésébe, amihez a legtöbb terméket és kiegészítőt cégünktől is be tudja szerezni. Bemutatjuk, hogyan segítjük a magyar cégeket és háztartásokat a fenntartható korszerűsítések tervezésében és kivitelezésében!

Az energetikai bizonytalanság és a folyamatosan emelkedő kivitelezési árak egyszerre sürgetik az ingatlantulajdonosokat a lehető legteljesebb körű korszerűsítésre. Már most, a jelenben is minden joule hőmegtakarítás számít, és ez a jövőben is így marad, ezért akik késlekednek, azoknak sokáig egyszerre kell majd megfizetniük az elszabadult számlaösszegeket és a mind sürgetőbb beruházások áremelkedésének költségeit.

Fenntarthatósági szempontok a tetőkorszerűsítésben

Jövőbarát, rezsicsökkentő beruházások tervezésekor alaposan át kell gondolnunk, hogy miként nyúlunk az ingatlanhoz, hiszen ezek minden esetben olyan komoly műszaki lépések, amik alapjaiban határozzák meg az adott élet- vagy munkatérben töltött időnk minőségét. A napelemek telepítése, a fűtési rendszerek és a nyílászárók cseréje mellett nem feledkezhetünk meg a tetőterek felújításáról sem. Az elöregedett tetőfedés a beázások mellett komoly hőveszteséget, így magasabb számlákat eredményez, olyannyira, hogy az elavult épületszerkezetek tulajdonosai jellemzően a tető irányában szenvedik el a legnagyobb hőveszteséget.

lemezteto

Hogyan lehet fenntartható egy tetőkorszerűsítés? Minden döntésünkkel hatással vagyunk a közös jövőnkre és éppen ezért nagyon is számít, hogy az új tetőnk egyebek mellett milyen anyagokból készült, mekkora ökológiai lábnyomot hagy maga után, míg a gyártósorról a háztartásig ér, és persze, hogy telepítés után hány évig szolgál biztonsággal minket. Ahogyan az a legtöbb termék esetében, úgy a tetők tekintetében is elmondható: a kiváló minőség, a hazai gyártás és az újrahasznosíthatóság mind sokat ad az adott termék fenttarthatóságához.

Jövőbarát tetőmegoldások a Zensteeltől

Különös belegondolni abba, hogy mekkora utat tettünk meg néhány év alatt, és hogy ez a rengeteg változás milyen mélyen meghatározza a mindennapjainkat. Ma már szerencsére nemcsak az a fontos, hogy ingatlanunk felett lehetőleg a környék legszebb tetője magasodjon, hanem jogos igény az is, hogy az fenntartható legyen. A Zensteel, a zöld átállás iránt elkötelezett gyártóként számos mozzanatban segíti ügyfeleit a jövőálló, rezsibiztos tetőválasztásban:

  • Segítség a műszaki tervezésben: felkészült munkatársaink segítenek abban, hogy ön mindig a legjobb döntést hozza. A tervek és szükségletek megismerése nyomán nemcsak a beruházáshoz legjobban passzoló termék kiválasztásában segítünk, de műszaki támogatást is nyújtunk ügyfeleinknek a gyors és gördülékeny telepítéshez.
  • Magyar gyártás, gyors szállítás: a Zensteel tetőtermékeket gyermelyi üzemünkben gyártjuk, egyre nagyobb arányban megújuló energiával, elektromos logisztikai berendezések használatával. Kiszállítás során arra törekszünk, hogy a lehető legkisebb széndioxid-kibocsátás mellett juttassuk célba a megrendeléseket, a legrövidebb úton, a leggyorsabban.
  • Generációkra előre: tetőtermékeinket úgy terveztük meg, hogy szakszerű rögzítés mellett 30-50 éven át kifogástalan minőségben védjék otthonát, nyaralóját és gazdasági ingatlanát. A hosszú termékélettartam szavatolja a beruházás gazdasági megtérülését, hiszen a megfelelő műszaki telepítés mellett önnek hosszú, nyugodt évtizedeken keresztül nem kell további, nagy költséggel járó tetőjavításon gondolkodnia.

Tegyünk együtt a zöldebb jövőért, válasszon a Zensteel holnapbarát termékkínálatából!